Varför är det viktigt med yrkestrafiktillstånd? 

Många ställer sig nog frågande till varför det är viktigt att ha ett yrkestrafiktillstånd som flyttfirma. Det viktigaste för dig är trots allt att dina saker kommer fram hela från punkt A till punkt B. Inför en flytt med flyttfirma i stockholm är det oftast många känsliga saker som ska fraktas och olyckor och skador är inte helt ovanliga och något som logiskt kan inträffa. Om flyttfirma i Älvsjö företaget du använder dig av inte har ett yrkestrafiktillstånd är risken stor att du inte kan använda dig av flyttfirmans försäkring om något skulle inträffa. 

 

Fler flytt-tips

  • Att lägga en order är idag väldigt lätt, men se till att du också får ett skriftligt avtal och bekräftelse på din bokning. I avtalet ska det finnas information om pris såväl som vad som ska utföras. 
  • För att få bästa möjliga service behöver du se till att informera flyttfirman om hur ditt hem ser ut och om du har flyttlådor i stockholm. Berätta om det finns golv som är extra känsliga eller om det finns något rum med extra tunga och stora möbler. 
  • När det kommer till flyttjänster har inte möjlighet att använda dig av ångerrätten. Det du däremot kan göra är att du kan avboka flyttjänsten förutsatt att du hör av dig minst 15 dagar innan flyttdagen. Detta gäller dock endast hos företag som är anslutna till Bohag 2010. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *